Free songs
Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op 030 - 60 60 899, info@vdhoeventegels.nl of maak gebruik van de 'Bel mij' mogelijkheid.

Sanitair en Tegels van A t/m Z

Tegelhandel en Tegelzetterij van den Hoeven heeft véél ervaring in de tegelzetterij. Het familiebedrijf wat in 1977 is opgestart werkt met alle soorten en maten tegels van diverse merken, verwerkt in badkamers, keukens, woonkamers, douches, toiletunits, terrassen, buitengevels, zwembaden.

Naast véél ervaring in de tegelzetterij beheersen wij alle aspecten om van uw oude badkamer een compleet nieuwe badkamer naar wens te realiseren. Met onze expertise gecombineerd met uw wensen komen wij samen tot het gewenste resultaat.

Compleet installeren van maatwerk badkamers, toiletten en vloeren.

Sanitair en Tegels van A t/m Z:

- Sloopwerk
- Afvalverwerking
- Complete loodgieterswerk
- Stukadoren
- Vloerverwarming
- Verlaagd plafond
- Betegelen
- Vloeren*

*Wij kunnen uw vloeren compleet installeren met vloerverwarming incl. frezen in afwerkvloer, leggen van groot formaat vloertegels / natuursteen en plinten)

Levering van sanitair betrekken wij via onze erkende groothandel waarvan wij dealer zijn, bekende merken onder andere Grohe, Duravit, Novellini, Detremmerie, Laufen en vele andere. Tevens zijn we dealer van Geberit! Nieuw in ons assortiment Aquaclean (welness voor de onderlichaam). Neem een kijkje in onze showroom in Utrecht. Ook snel te bereiken vanaf IJsselstein, Nieuwegein, Maarsen en Houten.

Wij werken exclusief op afspraak, wanneer het u het beste uit komt!